Billigste forsikringsselskab 2017

Skal du til at tegne en ny forsikring? Så kan det være en god idé at undersøge, hvilket forsikringsselskab der er det billigste på markedet lige nu. Der er en del at vælge imellem, så hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, vælger du at bruge en service som Tjenestetorvet eller lignende, hvor du gratis og helt uforpligtende kan indhente tre gratis tilbud på lige netop den form for forsikring, du har brug for. På den måde slipper du for selv manuelt at skulle sidde og lede efter det billigste forsikringsselskab i 2017.

Hvilket forsikringsselskab er bedste og billigst i 2017?

I følge en test lavet af Søndagsavisen kan man se, at Lærestandens Brandforsikring klarer sig bedst på prisen, da de kan tilbyde alle forsikringer samlet til en årlig pris på 12.781 kroner. I den anden ende af skalaen finder vi Top Danmark, som giver samme pakke af forsikringer en pris på 17.195 kroner.

Altså kan der være en besparelse at hente på omkring 4.500 kroner ved at vælge det bedste og billigste forsikringsselskab i 2017. Dog er det ikke sikkert, at du kan få lige netop denne pris, da den er baseret på et par på 36 år med to børn på 6 og 8 år. Så hvis du ikke falder ind i lige netop den kategori, kan det stadig anbefales at gøre brug af eksempelvis Tjenestetorvet.

Bedste forsikringsselskab 2017

Det kan være svært at måle, hvilket forsikringsselskab der er det bedste i 2017. Der er rigtig mange forsikringsselskaber i Danmark, og da de alle måler på vidt forskellige parametre, er det svært at pege på et enkelt forsikringsselskab og sige, at de har været det absolut bedste i 2017.

Et forsikringsselskab er ikke nødvendigvis bedre end det andet. De kan have bedre priser, men det er jo kun et enkelt parameter at måle på. S

Vi håber, at du finder frem til den bedste løsning for dig og den forsikring, du måtte have brug for.