Billigste forsikringsselskab 2018

Skal du bruge en ny indboforsikring, ulykkesforsikring eller måske rejseforsikring, kan det være, at du er på udkig efter det billigste forsikringsselskab i 2018. Priserne svinger hele tiden. Der er altid en ny kampagne eller et nyt tilbud, du kan gå efter. Her prøver vi at gøre dig lidt klogere på, hvor du slipper så billigt som overhovedet muligt, hvis du skal have dig en ny forsikring i løbet af 2018. Dog er der som altid lige et par ting, du skal være opmærksom på, inden du vælger at tegne en forsikring et sted. Dem kommer vi lige hurtigt ind på her, så du er godt klædt på.

Billigst er ikke altid bedst

Først og fremmest er det vigtigt at sige, at det billigste forsikringsselskab ikke altid er bedst. Det betyder dog heller ikke, at det er dårligt, bare fordi det er billigt. Men der er bare nogle ting, du lige skal lægge mærke til, hvis du vælger at tegne en forsikring hos et af de billigste forsikringsselskaber i 2018.

Du skal blandt andet huske at kigge på selvrisikoen, som du godt kan risikere er rigtig høj, hvis du vælger en lav månedlig præmie. Så kan det godt være, du slipper med en billig udgift hver måned, men hvis uheldet så endelig er ude, skal du af med rigtig mange penge selv, og så kan det jo være lidt ligegyldigt at have sparet på den månedlig udgift.

Saml dine forsikringer et sted og slip billigere

Hvis du gerne vil gøre dine forsikringer billigere i 2018, kan det være en god idé at samle alle dine forsikringer et sted, da du på den måde ofte kan få det for en væsentligt lavere samlet pris.

Så har du ikke allerede samlet alle dine forsikringer hos et forsikringsselskab, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for det, inden du går i gang med at kigge dig om efter et nyt forsikringsselskab i 2018.