Briller forsikring

Rigtig mange danskere er udstyret med dyre briller, der koster mere end 10 eller sågar 20.000 kroner. Derfor er det også utroligt ærgerligt, hvis de en dag skulle gå i stykker, og samtidig utrolig vigtigt for dig at være sikker på, om dine briller er forsikret eller ej, eller om du skal ud og finde en ny forsikring udelukkende til dine briller.

Der er gerne to muligheder for at få dækket skader på dine briller, som er pludseligt opstået, hvilket blandt andet vil være betegnelsen ved uheld eksempelvis. Derudover kan det enkelte forsikringsselskab have en særlig dækning på briller, som er værd at læse op på, hvis det nu gør sig gældende for dit forsikringsselskab.

Er mine briller dækket af min indboforsikring?

Hvis du har en indboforsikring i forvejen, og du gerne vil vide, om din indboforsikring dækker dine briller, skal du tage et nærmere kig på punktet om pludseligt opstået skader, hvilket som regel kan være et tilvalg eller være inkluderet i din indboforsikring.

Er du dækket ind for pludseligt opstået skader, vil dine briller typisk være dækket ind herunder. Sørg altid for at have kvitteringen på dine briller, og tag gerne et billede af dem i hel stand, så du har bevis for, at det er dine, og at de har været intakt.

Ulykkesforsikring og briller

Det kan også være din ulykkesforsikring, du skal anvende, hvis du gerne vil få dækket eventuelle skader på dine briller. Her er det vigtigt at se på, om din ulykkesforsikring har det tilvalg, der hedder brilleforsikring. Den kan også gå under navnet udvidet ulykkesforsikring.

Hvis du ikke har en udvidet indbo- eller ulykkesforsikring, men godt kunne tænke dig det, så du er sikker på, at dine briller er dækket ind ved uheld, kan du indhente tre gratis tilbud på en brilleforsikring her. Det er nemt og hurtigt.