Diamond painting: populært blandt aalborgensere

Det kan være svært at holde styr på alle de forskellige, nye trends, hobbyer og andre bølger, der vinder frem i verden såvel som i lille Danmark.

Én af de hastigt voksende hobbyer, der vinder frem i øjeblikket, er det populære diamond painting, som for relativt kort tid siden også er kommet til Danmark.

Udbredelsen er ingenlunde tilfældig, for kunstformen, hvor man sætter små diamanter i forskellige farver på et lærred, er flot og har mange fordele.

Og især i studiebyer som Aalborg er det ikke tilfældigt, at diamond painting har vundet frem.

Kunst i en livlig studieby

For studerende er livet ikke altid en dans på roser, fordi der er et væld af forskellige ting, der skal balanceres og holdes styr på.

Det kan nemt komme til at resultere i en dagligdag, der er mere end almindeligt travl, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for den studerendes mentale helbred, hvis det bliver for meget.

I en livlig studieby som Aalborg er diamond painting derfor en rigtig oplagt fritidsaktivitet, fordi det i den grad tillader én at afstresse og lade tankerne vandre.

Det kan på den lange bane være en genvej til både nye fællesskaber og samtidig fungere som en slags daglig meditation.

Kan øge kunstfokus

Diamond painting er ikke kun sundt for sindet, det er i sandhed også en fryd for øjet.

Der er ikke mange grænser for, hvilke smukke, anderledes eller skræmmende motiver, man kan få ud af de små diamanter.

Er man en ihærdig tilhænger af hobbyen, vil man derfor hurtigt kunne producere et hav af værker, og det kan være med til at øge folks fokus på kunst.

De mange værker skal jo have en ejermand, og vil man ikke beholde dem selv, må de gives videre, og på den måde kan kunsten få en større plads i folks liv.

Har du besøgt Aalborg?

Udover diamond painting er der et hav af andre ting, man kan bruge sin fritid på i Aalborg.

Man kan aflægge et visit i byens flotte, kvalitetsfylde zoologiske have, hvor dyrene er mange og oplevelsen stor.

Lige overfor zooen finder man en klatrepark, som ligeledes er en populær heldagsaktivitet for hele familien.

Er man ikke så meget til den slags beskæftigelser, kan man tage på Kunsten eller Utzon Center, medmindre man slet og ret bare gerne vil slentre rundt i den stemningsfyldte by.

Skriv en kommentar