Forbered dig på forælderrollen

Annonce

Når man ikke er vant til det at leve med et lille menneske, der aldrig før har mødt verden, er det lidt af en omvæltning. Men det er så sandelig en skøn og livsbekræftende én. Der melder sig sandsynligvis et par spørgsmål hen ad vejen – hvis ikke flere.

Legetøj

Det første spørgsmål kan for eksempel være, hvilket legetøj det er mest nødvendigt at anskaffe sig, når man venter en lille ny. Lux kidz er en hjemmeside med masser af forslag til legetøj og meget andet børnerelateret. Bl.a. er et legekøkken et gennemtænkt stykke legetøj. Det giver frihed til barnets fantasi, og samtidig lærer dit barn noget om hverdagen ved at præsenteres for virkelighedstro legetøj, hvilket vil kunne hjælpe dem på vej i livet. En nyfødt vil dog have problemer med at forstå, hvad et legekøkken skal bruges til. Til de helt små er bideringe og aktivitetstæpper praktiske. Det kan underholde dem i lang tid ad gangen, og bideringe er ovenikøbet en konstant underholdning, da man ikke skal befinde sig et bestemt sted for at kunne benytte dem.

Børneværelsesindretningen

Hvordan bærer man sig egentlig ad med at indrette et børneværelse? Hvis du som førstegangsforælder spørger dig selv om dette, skal du vide, at du langt fra er alene. Det er ikke så lige til at være klar over, hvad der er brug for på et børneværelse. Sengen er noget af det vigtigste, da det er det i rummet, som barnet det første stykke tid vil spendere mest tid ved og i. Til sengen kan du tilkøbe en sengehimmel, som vil sørge for, at dit barn ligger trygt og mørkt om natten. En natlampe er også fornuftigt at investere i. Mange små børn er utrygge ved mørke. En natlampe vil klare det job for dig, at dit barn vil kunne føle sig sikker, når det ligger sig til at sove.

Skriv en kommentar