Forsikring af kolonihavehus

Har du fået købt dig et dejligt kolonihavehus, kan det være en rigtig god idé at få det forsikret, da man aldrig kan være sikker på, om der sker noget med huset eller ej. Der kan lige så vel ske noget ved dit kolonihavehus som ved din almene bolig, og derfor er det altså en rigtig god idé at få kolonihavehuset forsikret, så du er på den sikre side, hvis der skulle ske noget.

 

Kolonihavehusforsikring – hvilken skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for forsikring du har brug for til dit kolonihavehus, hjælper vi her med at blive lidt klogere på det emne. Først og fremmest er det en rigtig god idé at overveje en indboforsikring, så du er sikret mod eksempelvis tyveri. På den måde skal du ikke være nervøs for at lade ting stå i dit kolonihavehus vinteren over, og du skal ikke være bange for at have et fjernsyn eller lignende lidt dyrere elementer i dit kolonihavehus, da du vil være sikret.

 

Husk en brandforsikring af kolonihavehus

Derudover er det også en rigtig god idé at huske at få en brandforsikring at dit kolonihavehus. Hvis du ikke har sådan en, står du rigtig skidt, hvis dit kolonihavehus en dag skulle brænde. Forhåbentlig kommer det aldrig til at ske, men det er før sket, at der er gået ild i et eller flere kolonihavehuse i en kolonihaveforening, og derfor er det altså bare en rigtig god idé at få den forsikring i orden, så du også er dækket ind, hvis det skulle ske. Så husk også en brandforsikring af dit kolonihavehus, ligesom du skal huske en indboforsikring.