Forsikring med studierabat

Er du studerende, har du en rigtig stor fordel, når du skal i gang med at tegne dine første forsikringer. For når du er studerende, kan du hos langt de fleste forsikringsselskaber være sikker på at få en rigtig god rabat eller en pakkeløsning, som gør det hele meget billigere for dig. Der er mange selskaber, der tilbyder forsikringer med studierabat, så hvis din nuværende forsikring ikke tilbyder det, og du er begyndt at studere, kan der være penge at hente ved at flytte til et andet forsikringsselskab, der tilbyder bedre vilkår og rabatter for studerende.

 

Find en billig forsikring til studerende

Men hvad skal du så gøre for at finde frem til de bedste og billigste forsikringer til studerende med studierabatter? Det nemmeste er uden tvivl at gøre brug af en tilbudstjeneste, som kan hjælpe dig med at indhente tre gratis og helt uforpligtende tilbud på din forsikring. På den måde skal du altså ikke selv sidde og kontakte de mange forskellige forsikringsselskaber, eller sidde og kigge og sammenligne alle deres priser. Nej, i stedet modtager du tre forskellige tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber, og så kan du uforpligtende vælge en af de tre muligheder. Det er klart den nemmeste måde at finde frem til den bedste og billigste forsikring.

 

Indbo og ulykkesforsikring til studerende

De to vigtigste forsikringer at få tegnet er en indbo og en ulykkesforsikring, når du er studerende. I hvert fald hvis du ikke bor derhjemme og dermed er dækket ind under dine forældres forsikring (ofte i hvert fald). Så med mindre du har en bil eller andet, der skal forsikres for sig selv, bør du altså gå efter at få disse to typer af forsikringer – også når du er studerende. Det behøver ikke at koste særlig meget, men der kan være mange penge at spare ved at indhente skræddersyede tilbud via en service som den, vi linker til her over.