Helt ny burgerbar åbner i Aalborg!

Og det bliver ingen ringere end The Burger Concept! Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med os og vores madlavning, kan du godt begynde at glæde dig, synes vi selv. Vi er nemlig en familieejet virksomhed, hvis hovedformål er servere god og velsmagende mad til så mange som muligt og få deres smagsløg til at synge. Dette forsøger vi at gøre ved at anvende kvalitetsprægede råvarer og behandle disse med kærlighed og omhu, så du næsten kan smage vores passion for saftige burgere. Du vil derfor også møde en masse skønne unge mennesker med mundvigene vendende opad, når du handler hos os, fordi vi alle er bragt sammen af en forkærlighed for at yde OG nyde.

Her får du den bedste burger i Aalborg

… tør vi næsten love dig! Du får i hvert fald et par stærke kandidater såsom for eksempel vores farligt gode Trøffel burger eller vores Chicken BBQ smagsbombe. Selvom vi stræber efter at tiltale de fleste med vores mad, er vi klar over, at der naturligvis kan være præferenceforskelle. Derfor vil vi også gerne tilgodese individer med mere specifikke ønsker eller behov, ved at give muligheden for, at man kan tilpasse sin burger ved både at fjerne elementer fra den eller tilføje nye. På denne måde kan man selv bygge sin burger til at leve helt op til egne forventninger. Derudover tilbyder vi også muligheden for glutenfrit brød, og vores fries er ligeledes glutenfrie, så heller ikke glutenintolerance behøver stå i vejen for at nyde en god omgang mad hos os. Vi har selvfølgelig også et grønnere alternativ på menuen i form af vores veggieburger, som smager intet mindre end fabelagtigt.

Din nye restaurant i Aalborg

The Burger Concept er et sted for hele familien, store som små, og vi serverer et komplet måltid mad, så i kan få stillet den store sult, den lille sult og alt derimellem. Vi serverer eksempelvis snacks, som kan nydes alene, som forret eller til selve burgeren, og vi har ligeledes også desserter eller lækre drikkevarer til dig, der har en sød tand. Hvis i er på udkig efter burger i Aalborg, behøver i heller ikke lede længere – det tilbyder vi nemlig også! Så kan i nyde jeres måltid derhjemme i ro og mag, mens i flader ud i sofaen og ser jeres yndlingsserie.

Vi glæder os til at se jer alle og uddele smil og lækre menuer!

Skriv en kommentar