Vær sikker på, at din indboforsikring dækker tyveri af designerlamper

Hvis du har indbrud derhjemme, forventer du naturligvis, at du er dækket af din indboforsikring. Faktum er dog, at det ikke altid er tilfældet.

Har du dyre designerlamper, der bliver stjålet, er det nemlig ikke sikkert, at du er helt så godt dækket, som du tror. Det samme er gældende, hvis du har dyre designermøbler.

Derfor er det vigtigt, at du undersøger, om det er tilfældet, inden du f.eks. vælger at bruge mange penge på at købe en dyr lampe, du har fundet hos Lampefeber.com.

Mange indboforsikringer har et loft

Det er meget vigtigt, at du er klar over, at der er mange indboforsikringer, der har et loft. Det vil sige, at der kun gives erstatning op til et vist beløb pr. genstand.

Det varierer meget fra selskab til selskab, hvad deres loft er, men de fleste har ét. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du holder øje med dette, hvis du tegner en ny forsikring.

Har du allerede en indboforsikring, bør du undersøge, hvad der fremgår af din police i denne forbindelse. Det kan nemlig ikke udelukkes, at der er en grænse for erstatning pr. genstand.

Ofte er det et relativt højt loft

Naturligvis skal du ikke tro, at der er tale om et loft på 5.000 kr. Derimod er det mere sandsynligt, at der er et loft på 30.000 kr. pr. genstand i din police.

Hvis du har en eller flere lamper eller møbler, der overskrider dette beløb, kan du derfor risikere at skulle betale en stor sum penge selv, hvis de bliver stjålet og skal erstattes.

Har du kun møbler og lamper, der koster under dette, har det naturligvis ingen betydning. Går du meget op i designermøbler og -lamper, er det dog ikke utænkeligt, at du har dette.

Du kan få forhøjet loftet for erstatning

Hvis du allerede har en indboforsikring, som du er glad for, men du finder ud af, at der er angivet et loft, der er for lavt, er det en god idé, at du får dette forhøjet.

Langt de fleste selskaber tilbyder, at du kan få det forhøjet. Selvfølgelig er det ikke gratis, men merprisen vil være nærmest ubetydelig sammenlignet med, hvis du selv skal betale i tilfælde af et indbrud.

Har du dyre møbler og lamper i hjemmet, anbefales det derfor, at du undersøger, om du har styr på din forsikring. Det er nemlig vigtigt, at du sikrer, at du rent faktisk er godt dækket ind.

Skriv en kommentar