Er det svært at starte sit eget mobildiskotek?

Der er rigtig mange unge, der har en drøm om at starte sit eget mobildiskotek. De mener nemlig, at det lyder som en drøm, at man kan leve af at feste. Faktum er dog, at det faktisk er sjældent, at man deltager i festen, når man står for et mobildiskotek.

Hvis du er blevet hyret til at levere musik til en fest, nytter det nemlig ikke noget, at du selv er påvirket af alkohol. Derimod skal du sørge for at holde dig ædru, så du kan levere den bedst mulige oplevelser til gæsterne.

Vær sikker på, at det er noget for dig

Inden du kaster dig ud i at oprette et mobildiskotek, er det vigtigt at bruge tid på at overveje, om det er noget for dig. Som angivet herover, så er det ikke helt så festligt, som mange får det til at lyde til at være.

Er du typen, der godt kan lide musik og at skabe en festlig stemning, kan det sagtens være noget for dig. Er du derimod typen, der bedst kan lide at være en del af festen, er det ikke sikkert at jobbet som DJ og mobildiskoteksejer er noget for dig.

Du skal være en dygtig DJ

Har du et ønske om at starte dit eget mobildiskotek, kræver det først og fremmest, at du er en dygtig DJ. Det er meget svært at drive et mobildiskotek med succes, hvis du ikke kan levere en musikalsk oplevelse i særklasse for dine kunder.

Overvejer du at starte et mobildiskotek, er det derfor oplagt at indkøbe udstyret, så du kan begynde at øve dig. På denne måde får du også mulighed for at vurdere, om det egentlig er noget, der fanger dig. Hvis det ikke er tilfældet, kan du blot sælge dit udstyr igen.

Der er stor konkurrence

Det kan lyde rigtig festligt at eje og drive et mobildiskotek, men du skal også indstille dig på, at det er hårdt arbejde. Du kommer ikke blot til at skulle arbejde rigtig mange timer, men også på meget skæve tidspunkter.

Hertil er du langt fra den eneste, der har et ønske om at få succes med at drive et mobildiskotek. Derfor er der stor konkurrence om kunderne. Er du ikke villig til at arbejde med salg og markedsføring, vil det sandsynligvis være bedre, at du forsøger at finde arbejde som DJ i stedet.