Forsikring af småbåde

forsikring af småbåde

Det kan sagtens lade sig gøre at få forsikret småbåde. Forsikring af småbåde er ikke meget anderledes end forsikring af så mange andre både. Så hvis du har en mindre båd, kan vi her hjælpe dig med at finde frem til den bedste og billigste forsikring, uden at du skal leve med en høj selvrisiko. Der er ikke meget ved at få en forsikring, der ikke koster særlig meget om måneden, men som har en skyhøj selvrisiko, så forsikringen næsten bliver overflødig. Så klik på start herover og gå i gang med at få forsikret din båd, så du er på den sikre side.

Småbåde kan godt forsikres

Selvom småbåde ikke koster lige så meget, eller er af en lige så høj værdi som større både, kuttere og sågar skibe, betyder det ikke, at der ikke er noget at forsikre på småbåde. Som ejer vil du selvfølgelig altid gerne være på den sikre side, og det er du med en forsikring af din båd. Derudover kan det også være en idé at få en ansvarsforsikring på den, om end den naturligvis er lovpligtig. Det kan vi også hjælpe dig med. Du skal blot gå i gang med vores service ved at klikke på start herover.

Få 3 gratis og uforpligtende prisforslag på din bådforsikring

Du kan enten selv vælge at kontakte de mange forskellige forsikringsselskaber og bruge al din kostbare tid på at indhente tilbud manuelt fra de forskellige firmaer. Eller du kan vælge at bruge vores service, hvor du blot kort fortæller om din båd, og så vil du ellers blive forelagt tre forskellige prisforslag uafhængige af hinanden. Så kan du nemmest og hurtigst vælge den bedste og billigste løsning, der passer til dine behov. Det er nemt, gratis og ikke mindst uforpligtende at få prisforslag på en forsikring af småbåde her.